Kinderbankje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Een eigen bankje voor uw kindje

Naast diverse soorten kinderstoelen, is er ook een kinderbankje. Een eigen bank voor uw kindje. Hoe leuk is dat? Soms is het fijner om in plaats van op een kinderstoel te zitten, lekker op een kinderbankje te kunnen zitten. Uw kindje heeft dan meer bewegingsruimte. Het kinderbankje is tevens een leuke toevoeging voor op de kinderkamer.

Wat dacht u van een leuk kinderbankje van Cars en zijn vriendjes? Of van Minnie en Mickey Mouse? Het kinderbankje is er in verschillende designs. U kunt dus voor de favoriete personage gaan, die uw kindje helemaal geweldig vind. Het kinderbankje is er ook met een speciaal voetenbankje. Zo kan uw kindje helemaal lekker zitten. Het kinderbankje biedt plek voor 2 kinderen, dus ook leuk als er vriendje of vriendinnentje komt spelen. Een leuk detail van het kinderbankje is dat er een opbergruimte in zit verwerkt. Dit kan zijn in de zitting van het bankje of bij het voetenbankje zelf. Hierin kunt u het speelgoed van uw kindje opbergen. Een extra opbergplek dus! Dit maakt het bankje nog handiger. Het is gelijk een leuke opbergplek voor het overtollige speelgoed van uw kindje en uzelf ziet het overtollige speelgoed niet meer. Het is gelijk netjes opgeruimd.

Een kinderbankje aanschaffen?

Wilt u een kinderbankje aanschaffen? Dan bent u bij ons, Kinderstoel.com, op het juiste adres! Wij bieden diverse soorten stoeltjes aan, van een zitzak tot aan een leuk kinderbankje. Het bestellen gaat heel eenvoudig in onze webshop. Heeft u vragen over het plaatsen van de bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 of u kunt ons via de mail al u vragen stellen.

Zoekt u een zitplek en opbergruimte in een voor uw kindje? Dan kunt u bij Kinderstoel.com terecht!