Kinderstoel | Contact opnemen met de kinderstoelen specialist?

Kinderstoel.com is de goedkoopste webwinkel van Nederland en België voor uw kinderstoelmeegroeistoel of een stoelverhoger. Met een betere service dan in een fysieke winkel en dat tegen internetprijzen! Het spreekt voor zich dat Kinderstoel.com beschikt over het meest scherp geprijsde en meest uitgebreide assortiment kinderstoelen en meegroeistoelen. Daarbij proberen wij alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van kinderstoelen te bieden. 

Mocht u contact willen opnemen met Kinderstoel.com dan kan dat op de volgende manieren:

Via het contactformulier op onze website. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Wanneer uw kinderstoel gebreken vertoont, kunt u dit ook via ons contactformulier melden, onder vermelding van uw ordernummer. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij een foto van de gebreken aan de kinderstoel ter begeleiding mee te zenden? Dit zal ons helpen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Telefonisch kunt u ons bereiken via: 013-5359443. De telefonisten van Kinderstoel .com staan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur telefonisch voor u klaar. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier gebruiken, waarop u binnen 2 werkdagen een reactie mag verwachten. Ook per email kunt u met onze klantenservice medewerkers in contact komen. Stuur uw email naar verkoop@babysupershop.eu. 

Daarnaast kunt u ook regelmatig uw vragen over kinderstoelen stellen via de live chat op de website Kinderstoel .com. De klantenservice zal u advies op maat kunnen geven over uw kinderstoel!

Een brief naar Kinderstoel .com kan gericht worden aan: Afdeling Klantenservice, Groenstraat 139-03, 5021 LL, Tilburg, Nederland

Overige contactinformatie

IBAN: NL77 RABO 0170 5128 35 t.n.v. Babysupershop B.V. 

Kinderstoel .com is een van de handelsnamen van Babysupershop BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54983665.

Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL851516506B01.

Bekijk ook eens onze partners