Inklapbare Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Waarom een inklapbare kinderstoel?

De inklapbare kinderstoel mag niet ontbreken wanneer u een kindje heeft. U heeft natuurlijk al veel kinderspulletjes nodig, onder andere een kinderstoel. Uw kindje kan dan aan tafel zitten en vervolgens kunt u zijn of haar hapje geven. Wanneer uw kindje wat ouder is, kan hij of zij zelf mee-eten.

Een inklapbare kinderstoel maakt het nog makkelijker dan bijvoorbeeld een meegroei kinderstoeltje voor uw kindje. U kunt namelijk het kinderstoeltje gemakkelijk inklappen. Dit is erg praktisch wanneer het stoeltje in de weg staat. Nadat uw de inklapbare kinderstoel heeft gebruikt, klapt u hem in. Vervolgens kunt u het kinderstoeltje opbergen. Dit is natuurlijk erg praktisch voor uzelf. Uw kindje zit daarentegen erg comfortabel in de inklapbare kinderstoel.

Waarover beschikt een inklapbare kinderstoel over?

De inklapbare kinderstoel beschikt onder andere over:

  • verstelbaar in de hoogte;
  • tevens is het voetenstoeltje in hoogte verstelbaar;
  • een afneembaar eetblad, waardoor uw het goed schoon kan maken;
  • Voorzien van een 5 puntsgordel. Die er voor zorgt dat u kindje stevig en veilig in het stoeltje vastgemaakt kan worden.

De inklapbare kinderstoel is ook verkrijgbaar met wieltjes. De wieltjes zorgen ervoor dat u de inklapbare kinderstoel nog gemakkelijker kan verplaatsen. Er zijn dus diverse uitvoeringen van de stoeltjes verkrijgbaar. U kunt denken aan het design bijvoorbeeld. Tevens zijn er natuurlijk diverse kleuren beschikbaar. De kleuren die er onder andere zijn variëren van grijs, zwart, blauw en rozen. Aan uw de keus voor welk design en kleur u wilt gaan. Er zijn diverse opties beschikbaar.

De inklapbare kinderstoel bestellen op kinderstoel.com

Heeft u een mooi kinderstoeltje gevonden voor uw kindje? U kunt het stoeltje zeer gemakkelijk bij ons bestellen. Wij van kinderstoel.com bieden diverse merken aan op het gebied van kinderstoeltjes. De merken die wij onder andere verkopen zijn Baninni, Chicco en Topmerk.

De inklapbare kinderstoel maakt het allemaal net nog even praktischer!