Kinder fauteuil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Koop hier uw kinderfauteuil

Het klinkt misschien wat aan de dure kant, een kinderfauteuil, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een kinderfauteuil is een mooie verzamelnaam voor alle kinderstoelen die speciaal gemaakt zijn voor kleine kinderen. Zo kunnen kleine kinderen en baby’s aan dezelfde tafels zitten als volwassenen. Ook voorkomt men zo rugklachten door het kind op gelijke hoogte te brengen.

Verschillende soorten kinderfauteuil

Er zijn ontelbaar veel soorten kinder fauteuil waar u uit kunt kiezen, wanneer u er één wilt aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld ook al kiezen voor een kinderstoel met tafel en zijn ze voorzien van beveiliging zodat uw kindje niet uit de stoel kan vallen. Ook zijn deze stoelen zo gebouwd dat ze mee kunnen groeien met uw kind. Ze zijn verstelbaar waardoor dit kinderfauteuil lang mee kan, en eventueel kan worden doorgegeven aan broertjes of zusjes. Verder hebben we ook een leuke kinder schommelstoel voor de kleintjes die niet stil kunnen zitten.

Uitgelicht: Bloom kinderfauteuil

Bloom is opgericht door vier vaders. Vier vaders die zich betrokken voelen bij de producten waar hun kinderen mee opgroeien. Opzoek naar zingeving in de wereld van babyproducten zijn ze het merk Bloom opgericht waar duurzaamheid en design elkaar ontmoeten. Zo ook voor een kinderfauteuil. Ze geloven in een wereld waar een kinderfauteuil gemaakt kan worden van eerlijke producten, maar wel in stijl. Op Kinderstoel.com kunt u genieten van deze unieke stijl voor uw kinderfauteuil. Niet alleen zijn deze stoelen vormgegeven in een prachtig design, ze zijn nu verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Afkomstig van €409,99 voor slechts €374,99 per stuk.

Bestelling en service

Onafhankelijk welk kinderfauteuil u kiest, u geniet altijd van onze uitstekende service. We staan voor u klaar via onze klantenservice voor al uw vragen over kinderstoelen. U kunt ons bereiken op 0900-5081 0000 voor meer informatie en eventueel advies. Het kan soms best lastig zijn de juiste keuze te maken voor uw kinderfauteuil. Neem contact met ons op en wij zullen u waar we kunnen helpen met onze beste adviezen. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan zullen wij uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u thuis afleveren. Wilt u het bestelde product ruilen omdat u toch de verkeerde keuze gemaakt heeft? Dan is dat mogelijk!