Eetblad Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Wat maakt eetbladen nu zo handig?

Eetbladen maken het nog handiger tijdens het eten voor uw kindje. U kunt het eten plaatsen op de eetbladen. Zo kunt u gemakkelijker voor uw kindje zorgen tijdens het eten. De eetbladen zitten namelijk vast aan de kinderstoeltjes. Ook kan uw kindje er dan makkelijker bij. Sommige eetbladen beschikken ook over een inkeping voor de drinkbeker. Uw kindje heeft eigenlijk zijn eigen tafeltje ter beschikking. Dit is vooral fijn wanneer uw kindje zelf gaat eten.

Eetbladen zijn niet alleen handig tijdens het eten, maar ook wanneer uw kindje gewoon aan tafel zit. Uw kindje kan dan bijvoorbeeld gaan tekenen, knutselen of puzzelen. U kunt dit dan gemakkelijk laten doen op het blad dat vast zit aan de kinderstoel en niet op uw eigen tafel. Eetbladen zijn dus heel erg praktisch. U kunt heel eenvoudig de eetbladen schoonmaken met een doekje. Het eetblad is makkelijk te bevestigen aan de kinderstoel en makkelijk eraf te halen wanneer het niet meer nodig is.

Eetbladen bestellen bij Kinderstoel.com

Kinderstoel.com biedt diverse kinderstoel accessoires aan. Denk aan stoelverkleiner, maar ook zeker aan eetbladen. Deze zijn onder andere verkijgbaar in standaard wit of antraciet. Aan u de keus welke u het meest aanspreekt. Heeft u een vraag over de eetbladen of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij van Kinderstoel.com zijn op werkdagen van 09:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar. Vind u het prettiger om uw vraag per e-mail te stellen? Dit is geen probleem, ook kunt u al u vragen per e-mail stellen. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze binnen 2 werkdagen bij uw thuis geleverd. Niet tevreden over het geleverde product? Retourneren of ruilen is bij ons mogelijk.

Bestel nu een geschikt eetblad voor op de kinderstoel!