Stoelverhoger

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Wanneer heeft u een stoelverhoger nodig?

De stoelverhoger zorgt ervoor dat uw kindje kan gaan zitten op een ‘grote mensen’stoel. U kent het vast wel. Uw kindje is te groot voor de kinderstoel of meegroeistoel, maar te klein voor de ‘grote mensen’ stoel. Daar brengt een stoelverhoger verandering in. Door het plaatsen van een stoelverhoger op de grote stoel kan uw kindje er gewoon op gaan zitten. De stoelverhoger is in feite een apart kinderstoeltje.

Een stoelverhoger zorgt er dus voor dat uw kindje zelfstandig mee kan eten aan tafel. U bevestigt de verhoger gewoon op uw eigen stoel. Dit is erg simpel om te doen. Soms is het ook niet mogelijk om een volledige kinderstoel mee te kunnen nemen. Dan is een stoelverhoger erg handig. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer u op vakantie gaat of wanneer het kindje gezellig naar opa en oma gaat. U kunt dan alleen de verhoger voor de stoel meenemen. Ideaal!

Een stoelverhoger bestellen bij Kinderstoel.com

Bij Kinderstoel.com kunt u niet allen terecht voor kinderstoelen, maar ook voor kinderstoel accessoires. Dit kan onder andere een stoelverhoger zijn. Er zijn diverse varianten beschikbaar met elk hun eigen kleur. Zo is er een standaard zwart model beschikbaar, maar ook een blauwe of groene.De verhoger beschikt over een 5 puntsgordel of 3 puntsgordel. Dit ligt aan welk type u kiest. De bekleding van de zitting van de stoelverhoger is gemakkelijk schoon te maken. Heeft u een vraag over het vinden van de juiste stoelverhoger voor uw kindje? Neem dan gerust contact op met ons team van Kinderstoel.com. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 tot 18:00 uur of u kunt ons uw vraag stellen per e-mail. Een bestelling plaatsen gaat heel erg eenvoudig in onze webshop. Uw bestelling heeft u al binnen 2 werkdagen in huis.

Bestel nu uw stoelverhoger en maak gemakkelijk van uw eigen stoel een kinderstoel!