Stoelverkleiners Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Waarom zijn de stoelverkleiners nodig?

U heeft een kinderstoel aangeschaft, maar heeft u weleens nagedacht over de stoelverkleiners? De stoelverkleiners zorgen ervoor dat uw kindje nog beter kan zitten in de kinderstoel. Door de stoelverkleiners wordt het zitje van de stoel zachter en krijgt u kindje nog meer ondersteuning tijdens het zitten. Naast het feit dat de stoelverkleiners zorgen voor meer comfort, zorgt het er tevens voor dat het stoeltje verkleint wordt. Hierdoor kan uw kindje al sneller in een kinderstoel gaan zitten.

De stoelverkleiners zijn er in diverse soorten uitvoeringen. Let er wel op dat niet iedere stoelverkleiner op elke kinderstoel past. Niet iedere kinderstoel is namelijk hetzelfde. Er zijn onder andere stoelverkleiners verkrijgbaar die dik gevoerd zijn en beschikken over een geplastificeerde toplaag. Deze laag zorgt ervoor dat u met een vochtig doekje de stoelverkleiners kunt schoonmaken wanneer uw kindje iets heeft geknoeid. Ook kan het eventueel gewassen worden in de wasmachine. Dat maakt het nog een stuk makkelijker. De stoelverkleiners worden bevestig door middel van 2 elastieken of u kunt hem vastknopen. Dit verschilt per type stoelverkleiner.

De voordelen van de stoelverkleiners nog op een rijtje:

  • uw kindje kan sneller in een kinderstoel;
  • het geeft uw kindje nog meer ondersteuning;
  • en het zorgt voor meer comfort omdat het zachter aanvoelt.

De stoelverkleiners bestellen op Kinderstoel.com

Op Kinderstoel.com vind u diverse varianten van de stoelverkleiners en kinderstoel accessoires. Er is voor elk type kinderstoel wel een kinderstoelverkleiner beschikbaar. Elk met een eigen kleur of print. Uzelf kunt kiezen wat u het mooist vind. Komt u niet helemaal uit uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Kinderstoel.com zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur of u kunt ons uw vraag stellen per e-mail. Uw bestelling kunt u al binnen 2 werkdagen in huis hebben.

Laat uw kindje nog comfortabeler zitten met de kinder stoelverkleiner, bestel hem nu!