Veiligheidstuigje Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Waarom een Safetylock veiligheidstuigje?

Het veiligheidstuigje van Safetylock is gemaakt van licht rekbaar nylon, waardoor er een lichte vering in de stof zit. Dit is veiliger dan een normaal tuigje door de grotere verdeling van de druk op het lichaam van uw kindje. De nylon verbindingen worden stevig bij elkaar gehouden door de ijzersterke vijfpuntssluiting die uw kindje veilig in zijn kinderstoel houd. Dit veiligheidstuigje is volledig verstelbaar, waardoor het langere tijd gebruikt kan worden. Kinderstoelen worden meestal in combinatie met een veiligheidstuigje gebruikt tot een kindje een jaar of 4 is, daarna zijn deze meestal niet meer nodig. Het veiligheidstuigje van Safetylock is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk blauw en rood. Zo heeft u de keus om uw kindje de kleur te geven die bij uw kindje past.

Waarom een veiligheidstuigje?

Kinderen kunnen zo veel bewegen in hun kinderstoel dat ze zich snel los kunnen wringen uit het standaard veiligheidstuigje van een stoeltje. Ook wordt een veiligheidstuigje niet altijd bij een kinderstoel geleverd. Juist daarom hebben wij bij Kinderstoel.com ook een los te verkrijgen veiligheidstuigje in ons assortiment opgenomen. Deze zijn gemakkelijk aan een kinderstoel vast te maken, waardoor uw kindje snel en veilig in zijn kinderstoeltje zal zitten en u niet constant op uw kindje hoeft te letten.

Waarom Kinderstoel.com?

In ons ruime assortiment op Kinderstoel.com vindt u onder andere ook een veiligheidstuigje. Wij hebben een enorm assortiment aan kinderstoelen en hebben ook verschillende accessoires voor uw kinderstoel. Wij staan voor u klaar met de beste kinderstoelen en accessoires, zodat uw kindje fijn in zijn kinderstoeltje kan zitten en u met een gerust hart in de keuken kunt zijn. Even op een rijtje waarom u een veiligheidstuigje aan moet schaffen op Kinderstoel.com

  • U kunt uw kindje veilig in zijn stoel laten zitten, zonder dat u constant op uw kindje hoeft te letten;
  • Kinderstoel.com heeft de laagste prijs voor al uw kinderstoelen en accessoires;
  • Over 2 werkdagen al in huis;
  • Bent u niet tevreden, dan krijgt u uw geld weer terug.

Heeft u verder nog vragen, stel deze dan gerust aan onze klantenservice, zo weet u snel of het veiligheidstuigje geschikt is voor uw kinderstoel. Bestel vandaag nog een veiligheidstuigje en profiteer van de vele voordelen van Kinderstoel.com.