Laagste prijs garantie!

Kinderstoel voor de laagste prijs

Kinderstoel .com is altijd de meest voordelige keuze omdat wij ons assortiment kinderstoelen het goedkoopst aanbieden. Wij bieden u de laagste prijs garantie op iedere kinderstoel! We zorgen dat we de prijzen van onze kinderstoelen goed in de gaten houden en aanscherpen waar dat nodig is. Wanneer u bij een andere baby(web)winkel dezelfde kinderstoel vindt tegen een lagere prijs, dan zullen wij u dezelfde lage prijs aanbieden.

Hebt u de kinderstoel al gekocht?

Wanneer u binnen 14 dagen na bestelling hetzelfde product tegen een lagere prijs kunt bestellen bij een andere babyspeciaalzaak, ontvangt u van ons het verschil in prijs in de vorm van een waardebon. Mits het voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is in nieuwstaat, direct uit voorraad leverbaar en in originele, ongeopende fabrieksverpakking.
  • Aan dezelfde actie-, leverings- en verkoopvoorwaarden wordt voldaan.
  • Het artikel wordt aangeboden door een Nederlandse babyspeciaal(web)winkel welke officieel erkend wordt door de leverancier.

Laagste prijsgarantie geldt niet voor showroommodellen en korte of speciale acties. U dient zelf te bewijzen dat aan de voorwaarden wordt voldaan.

Kinderstoel .com behoudt zich het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Neem contact op met de klantenservice van Kinderstoel .com (verkoop@babysupershop.eu of 013-5359443) als u een artikel hebt gezien voor een lagere prijs dan wij op dit moment aanbieden.

Bestel uw kinderstoeltje dus snel op Kinderstoel .com!