Bloom Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Bloom kinderstoel

Stijlvol, veilig en ambitieus zijn drie kernwoorden die uitsteken passen bij een Bloom kinderstoel. Dertien jaar geleden bedachten vier vaders een concept voor het maken van een kinderstoel, uiteindelijk de Bloom kinderstoel genoemd. Uiteraard, de Bloom kinderstoel moet allereerst veilig zijn en functioneel. Ouders moeten er op vertrouwen dat de kinderen in een Bloom kinderstoel stevig vast zitten. Bovendien moeten de ouders hun kinderen makkelijk kunnen helpen. Daar bovenop moet een Bloom kinderstoel niet alleen veilig zijn en makkelijk in gebruik, maar moet ook nog eens zijn van een stijlvol ontwerp. Een erg ambitieus concept, maar de vier vaders zijn er ruim in geslaagd om dit concept in de Bloom kinderstoel te stoppen, met in onze webwinkel het resultaat.

Hoe de Bloom kinderstoel werk

De Bloom kinderstoel bestaat uit drie onderdelen:

  • Het platform (de voet)
  • De stang
  • En het zitje

Het platform kunt u zo op de grond leggen, daar hoeft u verder niets aan te doen. De stang van het kinderstoeltje bevestigt u aan de voet: draai het middenstuk een halve draai in de voet totdat deze klikt. Druk vervolgens bovenop het uiteinde van de stang. Deze schuift uit. Nu kunt u het zitje bevestigen. Bovenaan de Bloom kinderstoel aan de achterkant zit een hendel. Hier kunt u de kinderstoel Bloom mee verstellen in drie verschillende standen. Ook kunt u met de hendels aan de zijkanten de hoogte van uw kinderstoel Bloom verstellen. De vaders van Bloom hebben over alles goed nagedacht. Op deze wijze kunt u op een snelle en efficiënte manier uw kind helpen: het ontwerp is ongelofelijk gebruikersvriendelijk voor ouders.

Bestellen van een Bloom kinderstoel

Het bestellen van een Bloom kinderstoel kan enorm snel en eenvoudig bij onze website Kinderstoel.com. Toch een andere kinderstoel? Wij hebben in ons assortiment leuke inklapbare kinderstoelen, kinderstoelen met een tafeltje en een leuke kinder schommelstoel

Verder helpen wij u graag met al uw vragen en opmerkingen over een kinderstoel Bloom. Bel 0900-5081000. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tijdens kantoortijden en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Een mailtje sturen kan altijd naar service@babysupershop.eu. Op Kinderstoel.com bestelt u altijd uw favoriete Bloom kinderstoel.