Cam Kinderstoel

Tijdelijk niet in voorraad.

Cam kinderstoel

Een lief en leuk design Cam kinderstoel bestelt u op Kinderstoel.com. U zoekt een Cam kinderstoel? Wij hebben twee modellen:

  • Cam Kinderstoel Campione Elite Pink
  • Cam Kinderstoel Campione Elite Navy

Comfort voor uw kind is een belangrijk gegeven wanneer u een Cam kinderstoel bij ons bestelt. De kinderstoeltjes zijn zo ontworpen dat uw kind stevig zit, maar wel ongelofelijk comfortabel. Met een Cam kinderstoeltje zal uw kind niet in een ongemakkelijke zithouding terecht komen. Het ontwerp zorgt er voor dat uw kind niet onrustig in zijn stoel komt te zitten en dat u hem of haar eenvoudig kan helpen. Dit allemaal snel en gemakkelijk bij Kinderstoel.com.

De eigenschappen van een Cam kinderstoel

Een Cam kinderstoel is eenvoudig te gebruiken. Bestelt u een Cam kinderstoel, dan kunt u er vanuit gaan dat deze op ieder gewenst ogenblik opgeborgen kan worden. U klapt de Cam kinderstoel gewoon in wanneer u onvoldoende ruimte hebt om deze goed weg te zetten. Het veiligheidstuigje van een Cam kinderstoel is op vijf punten bevestigd. De kinderstoel van Cam is te verstellen in zes verschillende posities. De rugleuning en de voetensteun in vier posities. Bovendien zit er altijd een eet-/speelblad bij uw bestelling. U wilt de kinderstoel van Cam voor een langere periode gebruiken? Dat is geen probleem. Uw stoeltje gaat mee voor kinderen van 6 tot 36 maanden.

Service van Kinderstoel.com

Toch een ander kinderstoeltje? Kijk dan een naar een Inklapbare kinderstoel. Bestelt u een kinderstoeltje bij ons, dan kunt u uitgaan van de beste service online. Op onze site vindt u bijvoorbeeld een kinderstoel Keuzehulp, voor als u er even niet uit komt. Bovendien staan wij u ook persoonlijk te woord. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren en op vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Bel 0900-5081000. Zijn wij niet bereikbaar? Stuur een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kinderstoel.com is uw favoriete partner in kinderstoelen. Bestel nu uw kinderstoel online!