Chicco Kinderstoel

Tijdelijk niet in voorraad.

De kinderstoel

De Chicco Kinderstoel is een van de kinderstoelen die Kinderstoel.com in haar assortiment heeft. Een kinderstoel is handig op het moment dat uw kindje rechtop kan zitten, maar nog niet groot genoeg is voor een normale stoel. U kunt uw kindje vaak gemakkelijk in een kinderstoel zetten tijdens het eten of als u uw eten wilt gaan maken, maar u uw kindje niet door de woonkamer wilt laten kruipen.

De Chicco Kinderstoel

De Chicco Kinderstoel is een erg handige kinderstoel. Zo kunt u bij veel van deze modellen de stoel volledig afstellen op het lichaam van uw kindje, maar ook op de hoogte van de tafel. Deze Chicco Kinderstoel is inklapbaar en is in 7 verschillende hoogtes in te stellen. Ook kunt u deze kinderstoel gemakkelijk verplaatsen door de twee draaibare wielen onder de achterste poot. De Chicco Kinderstoel is speciaal gemaakt voor kindjes van 6 maanden tot peuters van ongeveer 3 jaar.

Kinderstoel.com

Bij Kinderstoel.com kunt u twee verschillende modellen van de Chicco Kinderstoel verkrijgen. Deze modellen worden standaard geleverd met een 5 punts veiligheidstuigje, zo kunt u er zeker van zijn dat uw kindje veilig in zijn Chicco Kinderstoel zal zitten. Tenslotte kunt u uw Chicco Kinderstoel nog personaliseren door te kiezen uit een van de vele kleuren waarin deze kinderstoel verkrijgbaar is bij Kinderstoel.com Nog even op een rijtje waarom de Chicco Kinderstoel de kinderstoel is die u moet halen bij Kinderstoel.com

  • U hoeft niet meer constant op uw kindje te letten door deze veilige kinderstoel;
  • Kinderstoel.com heeft de laagste prijs voor kinderstoelen en accessoires;
  • De stoel is binnen 2 werkdagen al bij u huis.

Als u verder nog vragen over de Chicco Kinderstoel of over een van onze andere kinderstoel merken heeft, kunt u ze stellen aan onze klantenservice. Bestel vandaag nog een Chicco Kinderstoel en profiteer van de vele voordelen van Kinderstoel.com.