Child Comfort Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Child Comfort kinderstoel

Wilt u een kinderstoel kopen? Bestel hier uw Child Comfort kinderstoel dan weet u dat u goed zit! De belangrijkste voorwaarde aan een Child Comfort kinderstoel, is dat deze uw kind de goede ondersteuning moet geven. Het ontwerp van de Child Comfort kinderstoel is ontstaan door jarenlange ervaring en een heldere filosofie: groei mee met het kind. Een Child Comfort kinderstoel is verstelbaar en een stoelverkleiner is handig en snel geplaatst. Tevens is het model altijd van een hoge kwaliteit. Bij ons kunt u één model bestellen in twee verschillende kleuren:

  • Child Comfort kinderstoel wit
  • En de Child Comfort kinderstoel antraciet

Bovendien bieden wij op Kinderstoel.com altijd de beste prijzen, uitstekende voordelen en een goede persoonlijke service online.

Het verstellen van een Child Comfort kinderstoel

Wilt u het Child Comfort kinderstoeltje verstellen? Dat is geen moeilijke klus. Een Child Comfort bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder:

  • Een verstelbaar zitje
  • Een verstelbaar voetensteuntje
  • En een afneembaar eetblad

Aan de binnenkanten van de poten ziet u verschillende gaatjes zitten. Zowel het zitje als het voetensteuntje van de Child Comfort kinderstoel kunt u verstellen. Het systeem dat Child Comfort gebruikt, is ontzettend handig voor snel groeiende kinderen. Omdat de eetbladen afneembaar zijn, zouden ook grotere kinderen aan een Child Comfort kinderstoel kunnen zitten. Bestelt u dus een stoel van Child Comfort, dan kunt u alle kanten op. Bovendien helpen wij u met een bestelling altijd op een persoonlijke wijze.

Service

Wij helpen u altijd op een persoonlijke wijze met uw Child Comfort kinderstoel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0900-5081000 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wij helpen u met al uw vragen en opmerkingen over onze artikelen, of dat nu voor, na of tijdens een bestelling is. Tevens geven wij graag tips en adviezen. Kinderstoel.com staat voor u klaar. Bestel dus uw Child Comfort kinderstoel via onze webwinkel. Of bekijk onze andere kinderstoelen.