Mima Kinderstoel

Tijdelijk niet in voorraad.

Mima kinderstoel

Voor het bestellen van uw Mima kinderstoel moet u bij ons zijn. Een Mima kinderstoel is van hoge kwaliteit en tevens bieden wij u altijd de beste voordelen. Wij zorgen er voor dat uw Mima bestelling snel wordt geleverd, ook in België en Nederland geleverd kan worden, geruild kan worden en altijd van de laagste prijs is. Om dat te bereiken, kunt u uitgaan van de volgende voordelen bij bestelling van een Mima kinderstoel:

  • Ruilen of geld terug is mogelijk
  • Wij leveren altijd binnen drie werkdagen
  • U kunt veilig online betalen bij ons
  • De Mima kinderstoel kan gewoon in België of Nederland geleverd worden
  • Wij garanderen dat uw Mima kinderstoel van de laagste prijs is

Dus wacht niet langer en bestel uw Mima kinderstoel op .

De Mima kinderstoel uit onze collectie

Wij hebben in ons assortiment één Mima kinderstoel: de Mima Kinderstoel Moon HighChair. Dit kinderstoeltje van Mima kan maar liefst een gewicht aan van 45 kilogram en is van een prachtig design, de specialiteit van Mima. Het zitje van Mima kan eenvoudig gedraaid worden. Bovendien hebben wij verschillende accessoires van Mima waardoor u deze Mima kinderstoel meer naar eigen wens kan maken. Wij bieden u de volgende accessoires:

De Mima kinderstoel voldoet ruim aan alle veiligheidseisen en is ontzettend handig in gebruik. De kussensets, zitvlakjes en voetensteuntjes kunnen eenvoudig gemonteerd en gebruikt worden en bovendien is de hoogte eenvoudig aan te passen.

Service van Kinderstoel.com

Kinderstoel .com helpt u met al uw vragen en opmerkingen over uw Mima kinderstoeltje. Wij staan telefonisch voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Stel ons uw vragen of vertel ons uw opmerkingen over het merk Mima en wij geven u altijd een vakkundig antwoord. Nemen wij even niet op of wilt u ons buiten kantoortijden bereiken? Stuur dan een mailtje naar service@babysupershop.eu en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bestel dus nu uw kinderstoel van Mima op Kinderstoel.com