Sit en Joy Kinderstoel

Tijdelijk niet in voorraad.

Sit & Joy zitzak, voor jong en oud

Wie zijn Sit & Joy nu eigenlijk? Ooit zijn ze begonnen met zitzakken. Zitzakken van Sit & Joy die zo goed in de smaak vielen dat ze klaar waren voor uitbreiding. Tegenwoordig worden er meerder dimensies aangeboden in het aantal soorten zitzakken, lounge-artikelen, unieke kussens, slaap elementen, kleurrijke tassen maar ook producten voor uw kinderen en huisdieren van het merk Sit & Joy.

Geschiedenis Sit & Joy

Vanaf 2005 is het hard gegaan met Sit & Joy. Het merk werd geintroduceerd en vanaf hier zijn de zitzakken razend populair geworden. Ze zitzakken van Sit & Joy worden geproduceerd door HMG bedtextiel dat gevestigd is in Eindhoven. HMG bedtextiel heeft zichzelf in de jaren tijd goed op de kaart gezet en luistert naar de wensen van de klant. Eén van de redenen dat Sit & Joy de capaciteit aankon die er gevraagd werd.

Waar staat Sit & Joy voor?

Wat krijg ik nu eigenlijk als ik een kinderstoel van Sit & Joy koop? Het merk staat voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Mooie kernwaarden die ze aanbieden, en dat ook nog voor een mooie prijs. Hiermee hebben we het over een betaalbare prijs. Een prijs die voor iedereen toegankelijk is wanneer je in het bezit wilt komen van een Sit & Joy zitzak. Het blijft niet bij drie kernwaarden. Comfort staat erg hoog in het vaandel en zo ook moderniteit en kleurrijke producten. De verkoop rijkt tot buiten Europa, wat betekent dat meerder mensen deze visie zullen delen met het merk.

Nog meer kinderstoelen

Wilt u toch nog liever even verder oriënteren voordat u een kinderstoel aanschaft? Kijk dan ook eens naar een kinder schommelstoel voor de kleintjes die niet kunnen zitten of een meegroeikinderstoel. Deze zijn ideaal voor wanneer u niet weer een kinderstoel moet aanschaffen omdat uw kindje zo hard is gegroeid. Deze zijn mooi en erg praktisch.

Service

Kies nu voor één van de heerlijke zitzakken en geniet van de goede service wanneer u een bestelling plaatst. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Dan staan wij bij Kinderstoel.com voor u klaar! Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn een keuze te maken, dit omdat er zoveel keuze is. Welk product is juist voor u en waarom? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.