Kinderstoel met tafel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Wat is een kinderstoel tafel?

Met een kinderstoel tafel wordt een stoeltje-tafeltje model bedoeld. Dit houdt in dat de kinderstoel tafel eerst gebruikt kan worden als een kinderstoel op tafelhoogte. Wanneer uw kindje wat ouder is, kunt u de kinderstoel tafel opsplitsen in een losse tafel en een los stoeltje. Er bevindt zich ook een eetblad aan. Zo kunt u gemakkelijker uw kindje eten geven, zonder dat het een hele kliederboel wordt. De kinderstoel tafel is dus erg praktisch in gebruik. Het eetblad kunt u schoonmaken wanneer uw kindje heeft gegeten. Er bevinden zich aan de zijkanten van de kinderstoel tafel knoppen waarmee het eetblad naar voren of naar achteren vastgesteld kan worden. Dit zorgt ervoor dat uw kindje altijd stevig en veilig in het kinderstoeltje zit.

Niet alleen kan de kinderstoel tafel gebruikt worden tijdens het eten. Uw kunt de kinderstoel ook gebruiken wanneer uw kindje wilt gaan kleuren, knutselen, verven of puzzelen. U heeft dus met een kinderstoel tafel een stoel en een tafel in een. Dit is natuurlijk erg praktisch in gebruik. Zo kunt u de stoel eerst aanschuiven aan tafel wanneer u gaat eten, vervolgens neerzetten bij de woonkamer. U heeft alles in een en hoeft geen aparte spullen meer aan te schaffen.

Een kinderstoel tafel aanschaffen op Kinderstoel.com

Op Kinderstoel.com bieden wij een ruim assortiment kinderstoelen aan. Heeft u een geschikte kinderstoel tafel gevonden op Kinderstoel.com? Of een ander kinderstoel gevonden, bijvoorbeeld een meegroeistoel? U plaatst heel gemakkelijk uw bestelling. Heeft u vragen over de kinderstoel tafel? Wij helpen uw graag!. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Natuurlijk is het ook mogelijk om u vragen te stellen per e-mail. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen afgeleverd. Bent u toch niet tevreden over de geleverde bestelling? U kunt deze aan ons retourneren.

Maak het nog praktischer door een kinderstoel tafel die lang mee gaat!