Meegroeistoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

De meegroeistoel is zeer handig

De meegroeitstoel is een zeer handig stoeltje voor uw kindje. De naam zegt het namelijk al, de stoel groeit mee met uw kindje. De meegroeistoel kun je gemakkelijk aanpassen aan de grootte van uw kindje. Hierdoor kunt u de meegroeistoel nog langer gebruiken als u kindje groeit. Dit is veel handiger dan een standaard gewoon kinderstoeltje. Nu kunt u een meegroeistoel aanschaffen die letterlijk meegroeit met uw kindje. Dit is ideaal.

Waar beschikt een meegroeistoel allemaal over?

De meegroeistoel beschikt over:

  • een zitplank en voetsteun. Deze zijn zelfs in hoogte en diepte verstelbaar;
  • voorzien van een beugel;
  • een afneembaar eetblad;
  • en een kruisriempje.

Deze opties zorgen ervoor dat de meegroeistoel voor een langere tijd mee kan gaan. Een kindje groeit snel en deze meegroeistoel zorgt ervoor dat u niet steeds een andere kinderstoel moet aanschaffen wanneer uw kindje te groot is geworden voor de stoel. Bijvoorbeeld wanneer je een inklapbare kinderstoel bezit.

Kinderstoel.com biedt vele soorten meergroeistoelen aan

De meegroeistoel is in diverse variaties verkrijgbaar. U kunt denken aan een heel strak model of aan een wat simpeler model. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar. Van een zeer luxe uitvoering naar een meer standaard model van de stoeltjes. Tevens zijn er ook vele kleuren beschikbaar. De kleuren variëren van standaard wit, naar licht grijs, zwart en groen. De merken die wij onder andere aanbieden van de meegroeistoel zijn: baninni, childhome en childwood. De stoeltjes voldoen uiteraard aan de Europese veiligheidsnormen. Ontdek zelf snel het uitgebreide assortiment op Kinderstoel.com

Een geschikte meegroeistoel gevonden voor uw kindje? U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen op Kinderstoel.com. U kunt onder andere betalen met iDeal. Uw bestelling kunt u al binnen 2 werkdagen in huis hebben. Bent u niet te vrede over het geleverde product? U kunt het product retourneren of ruilen voor een ander product.

Ontdek zelf hoe handig de meegroeistoel is!