Overige Kinderstoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Overige Kinderstoelen

Een kinderstoel is een belangrijk item om in huis te hebben wanneer je een kindje verwacht. De meeste kinderstoelen kunt u lang doorgebruiken. Naast de ‘normale’ meegroeistoel of inklapbare kinderstoel hebben we ook de Bumbo Floorseat en de Bumbo Multiseat in ons assortiment. Dit Bumbo babystoeltje is ideaal in gebruik. Het kinderstoeltje kan namelijk al vanaf jonge leeftijd gebruikt worden. Deze kinderstoel kunt u werkelijk overal plaatsen. Denk hierbij op de keukentafel, om een hapje eten te geven, maar ook op de grond om te spelen. Kindjes van een maand of 3 – 4 vinden het vaak fijn om een beetje rechtop te zitten. Ook daarom is de Bumbo Floorseat of Bumbo Multiseat interessant.

Naast de meegroeistoel, inklapbare kinderstoel en de Bumbo Floorseat, hebben we ook de Stoelverhoger Baninni Yami in ons assortiment. Met deze multifunctionele stoelverhoger van Baninni bent u zowel thuis als onderweg flexibel tijdens de eetmomenten van uw kleintje.

Kinderstoel .com heeft dus naast het ruime assortiment ‘normale’ kinderstoeltjes ook veel verschillende, praktische kinderstoeltjes. Zoals een Bumbo Floorseat en een Stoelverhoger van Baninni. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek kinderstoeltje en u vindt deze, ondanks de vele kinderstoelen, niet op onze website, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met u mee wat we voor u kunnen betekenen!