Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Grijs
  • Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Grijs

Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Grijs

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Grijs

Met dit veiligheidstuigje zorgt u ervoor dat uw kleintje veilig in de kinderstoel kan zitten. Het tuigje heeft een vijfpuntssluiting welke volledig verstelbaar in zodat deze altijd op de leeftijd van uw kindje kan worden afgesteld. Het tuigje is gemakkelijk in de kinderstoel vast te maken. 
Bij het Titanium Baby veiligheidstuigje wordt ook een looplijn geleverd zodat jouw kindje niet weg kan lopen tijdens een dagje weg.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 9,99

Voor € 6,99

In voorraad

Van € 9,99

Voor € 6,99

In voorraad

Uitgebreide informatie

Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Grijs

Eigenschappen:
- Geschikt vanaf 6 maanden
- Materiaal: Nylon
- Voorzien van vijfpuntssluiting
- Voorzien van looplijn

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Kinderstoel.com een kinderstoel of kinderstoel accessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Kinderstoel.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Kinderstoel.com gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Kinderstoel.com kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven