Zitzak

Tijdelijk niet in voorraad.

Een leuke kinderstoel om lekker op te zitten

De zitzak is een leuke variatie op de kinderstoel. Uw kind kan er heerlijk op zitten of er zelfs opliggen. De zitzak biedt een heerlijke zitplek aan om lekker tv te kunnen kijken of om gewoon even lekker te zitten met een boekje.

De zitzak is in diverse vormen verkrijgbaar. Zo is er een platte zitzak. Dit enorme kussen kan op de grond gelegd worden om lekker te kunnen liggen. Het kan zelf voor het hele gezin gebruikt worden omdat hij zo groot is! Ook is er een één persoons zitzak met een rugleuning. Zo wordt het ruggetje van uw kindje nog wel ondersteund terwijl uw kindje lekker op de zitzak zit. Er zijn eindeloos veel kleuren beschikbaar. Is uw kindje zijn of haar lievelings kleur rood of blauw? Die zijn er uiteraard. U kunt de kleur natuurlijk afstemmen op de inrichting van de kinderkamer of van de woonkamer. Maar net waar u de zitzak wilt plaatsen. Uw kindje kan heerlijk neer ploffen. Niet alleen zijn ze geschikt voor kinderen, ook volwassen kunnen heerlijk er op neer ploffen.

De zitzak is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor kun u hem zowel binnen als buiten gebruiken. Tevens is hij hierdoor aan de buitenkant erg stevig. Dit zorgt ervoor dat het slijtvast is.

Het uitgebreide aanbod van de zitzak op Kinderstoel.com

Kinderstoel.com biedt een zeer uitgebreide collectie aan op het gebied van kinderstoeltjes. Denk aan de tafelhangelstoel, maar natuurlijk is de zitzak daar ook een onderdeel van. Er zijn dan ook diverse vormen, maten en kleuren beschikbaar in onze webshop. Er is voor ieder wat wils. Heeft u een vraag over een van de producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 of per e-mail.

Lekker neer ploffen op een zitzak, welk kind wilt dit nou niet!